Varje gång du andas, så andas du ut och in. För varje andetag är du lite annorlunda mot andetaget innan. Vi förändras. Hela tiden. Jag kan hjälpa dig att frysa det där ögonblicket just här och nu.

  • Facebook
  • Instagram

Boka en fotosession?

Jag arbetar som teknikinformatör vanligtvis och kommer ha min rörelse vid sidan av. I första hand är det således helger som gäller. Kvällstid funkar om det är en kortare session och det inte är små barn som ska förevigas - trötta barn och en kamera brukar inte vara en bra kombo :)

​​

Högtider tänker jag brukar inträffa oftast under helger - och då vill jag gärna vara med som er fotograf:)

Innan vi ses

Jag kommer kontakta dig innan vi ses, där vi pratar om vilka slutprodukter du kan tänkas önska, vilken stil du önskar på dina bilder, om det är några särksilda poseringar du funderat på etc.

Sessionen

Själva fotograferingen kan vi göra i ditt hem eller utomhus. Ni är såklart välkomna till mig i Norra Viken, där jag har en liten studio.

Efteråt

Någon vecka efter vår session träffas vi och går igenom dina bilder. Jag kommer visa några exempel på hur du kan visa dina bilder, så du får en känsla för vad skulle fungera hemma hos er.  Vill du hellre se dina bilder via ett digitalt album och är det helt ok.

Fyll gärna i en intresseanmälan nedan, så kontaktar jag dig!

_DSC2075-6.jpg
Intresseanmälan

Tack för att du skickar in!