Gravid

Varje gång du andas, så andas du ut och in. För varje andetag är du lite annorlunda mot andetaget innan. Vi förändras. Hela tiden. Jag kan hjälpa dig att frysa det där ögonblicket just här och nu.

  • Facebook
  • Instagram

Ni ska ha barn!! Med ens förändras livet helt och hållet - oavsett om det är ert första barn eller familjen utökas med ett syskon.

Det är nio månader av förväntan, lycka och en stor kärlek till pyret som växer i magen. Jag vill försöka fånga de känslor ni har inför det som komma skall, jag vet hur det är att vara mitt upp det - det är svårt att stanna upp och njuta. Jag vill ge er minnen som tar er tillbaka till den känslan ni hade då - om och om igen:)

När passar det bäst att ta bilderna? Ja, det får ni styra såklart, men jag har några rekommendationer ni kan tänka på. Mellan vecka 30-35 är magen stor och fin, men har inte börjat sjunka. Missförstå mig inte, magen är alltid vacker men efter vecka 36 börjar det kanske kännas lite otympligt för dig och pyret kan faktiskt välja att titta ut när som helst.

Syskonen får såklart vara med om ni önskar det, de brukar vara stolta över att bli storasyster/storebror vilket ofta syns i bilderna.

Är det nån därinne?
Är det nån därinne?

press to zoom
Sagostund
Sagostund

press to zoom
Maja
Maja

press to zoom
Är det nån därinne?
Är det nån därinne?

press to zoom
1/6