Varje gång du andas, så andas du ut och in. För varje andetag är du lite annorlunda mot andetaget innan. Vi förändras. Hela tiden. Jag kan hjälpa dig att frysa det där ögonblicket just här och nu.

  • Facebook
  • Instagram
intous_test_01.png

INFO

09082019-_DSC1693.jpg
Om mig

Jenny Westberg heter jag och det är jag som är Intous Design. Into us står för "in i oss" rent ordagrant och någonstans väcker det något hos mig. Att gå in i oss själva och låta bilderna skapas för våra slutna ögon. Skapa minnen för många år framåt eller fånga ett ögonblick, en känsla. Låt inte fantasin sätta några gränser!!

Fotograf

Jag har aldrig trivts framför kameran. Fråga mina föräldrar! De bilder som finns på mig visar en person på väg ut ur bilden, på ett eller annat vis. Det var när jag plockade upp pappas Agfa som jag hittade rätt - det är bakom kameran jag ska vara!

Jag arbetar mycket efter känsla och litar till mitt öga. Mina bilder kanske inte alltid följer konventionen, men jag hoppas de förmedlar något och berör.

 

Har du en egen idé om hur du vill att dina bilder ska vara? Kanon! Jag försöker i så fall bemöta dina önskemål så det blir som du tänkt. Vill du hellre låta dig inspireras? Också kanon! Det viktigaste är att du känner dig nöjd och bekväm!

Konstnär

Jag har en pysventil som jag lättar på ibland och det är mina akvareller. Jag har ställt några av dem och kommer försöka göra det igen lite då och då :).

Illustration och webb

Är i botten Innovation- och Designingenjör och arbetar med teknikinformation till vardags. Jag arbetar därför mycket med att illustrera och sätta text på det -på ett begripligt vis.  Så jag illustrerar gärna och bygger hemsidor i mitt lilla företag.

Behöver du hjälp med information? Det kan vara nyhetsbrevet, en förklarande bild/illustration eller en broschyr - kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Utställningar

Min egen bakgård

31 maj 2019 , Stora Torgdagen

Equmeniakyrkan, Molkom

Själsfrid

3-4 Aug 2019 , Örtenrundan

Norra Viken , Älvsbacka

Öppet Hus Studieförbundet Vuxenskolan

1 sep 2019, Graningeskolan

Molkom

Kontakta mig

E- post: jenny@intousdesign.com

Tel: 070- 639 84 26

Tack! Vi hörs av snart!