Varje gång du andas, så andas du ut och in. För varje andetag är du lite annorlunda mot andetaget innan. Vi förändras. Hela tiden. Jag kan hjälpa dig att frysa det där ögonblicket just här och nu.

  • Facebook
  • Instagram

PORTRÄTT

Människor är det vackraste som finns! Jag vill försöka fånga dem jag möter så bra det går, tanken är ju att bilderna ska följa med under en lång tid och visa vem man är. Det är det bästa med att vara porträttfotograf :)

Gravid

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, brukar det heta :) Men inget är som väntans tider när man längtar efter det  lilla pyre som växer i magen. Nio månader är egentligen en kort tid och jag hjälper dig gärna att föreviga magen så du får minnen med dig från den tiden.

Barn och familj

Stanna upp lite i vardagspusslandet och fånga några ögonblick av ert liv tillsammans! Hela familjen, barnen eller på tu man hand - allt är värt att minnas!

Personporträtt

Varför inte fixa lite nya profilbilder till LInkedIn eller till dina sociala medier? Det finns så många anledningar till att unna sig en fin porträttbild :)