Sök
  • Intous Design

Kunskap kan aldrig väga tungt

Hemma tillbaka igen efter en fantastisk helg i Avesta tillsammans med likasinnade och en fantastisk lärare. Det där med att kunskap ska väga tungt vet jag inte om jag håller med om, faktiskt. Det har i alla fall aldrig känts lättare att bära med sig de kunskaper och erfarenheter vi fick av Therese i helgen <3


Jennifer strikes a pose

Det är inte varje dag man får möjlighet att fotografera ett gäng modeller som är på plats enbart för vår skull. Vilken lyx! Och tjejerna var så duktiga! Jag har lärt mig så mycket om ljussättning och det ska bli sååå roligt att försöka omsätta detta härhemma - med er :)


Matilda är en fängslande tjej :)


Jag vill också passa på att tacka alla ni som tog er tid och kom förbi Vuxenskolans Öppna hus! Även om jag inte själv var på plats känner jag mig mycket tacksam :).


Önskar er en fortsatt bra vecka!!


//Jenny

32 visningar0 kommentarer
intous_test_01.png