Sök
  • Intous Design

Min egen bakgård

De flesta av oss har en. En bakgård som vi kanske inte tänker så mycket på, utan den finns bara där. Men om vi tittar igen - kanske vi ser något vi inte sett förut? Att det som ligger nära inpå också kan vara vackert?


Den 31 maj kommer jag ställa ut en del av mina bilder under den Stora torgdagen och temat är just min egen bakgård. Jag har ofta kommit på mig själv att vara hemmablind och inte riktigt se det som presenteras framför mig, men det är stopp för det nu. Alla bilder som visas kommer vara tagna i Älvsbacka- och Nyedstrakten, dvs det jag har närmast.


Så utställningen kommer rätt och slätt heta "Min egen bakgård". Jag hoppas ni kommer och besöker mig där!


Det kommer även vara möjligt att ta lite porträttkort om man vill det, jag återkommer med mer detaljerad information om det lite längre fram :)


Ha det bra så länge!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
intous_test_01.png