Sök
  • Intous Design

Mot Avesta och utställning på Vuxenskolan

Till helgen ska jag åka på en kurs i porträttfotografering. Som jag har längtat!!

Det är superduktiga Therese Asplund som håller i kursen, jag är duktigt starstruck just nu :)


Jag ska verkligen försöka suga i mig allt som går, ska bli så roligt att få sätta nya kunskaper på prov sen!

Jag har ju inte jobbat med blixt så länge, men jag älskar verkligen att man kan kontrollera ljuset och hur det påverkar motivet. Mer sånt till folket!


Men det slutar inte med det!! För er som är hemma i helgen, ni får gärna ta er till Vuxenskolans Öppet hus på söndag. Jag ställer ut foton och några akvareller i Graningeskolans matsal under den dagen. Superkul, känner mig hedrad och glad att få vara med och representera bygden :)

12-16 är det öppet, söndag 1/9.


Ha en superbra vecka!


//Jenny


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
intous_test_01.png